Позначка: Здорове харчування

Як засолити сало: найкращі рецепти, аби взимку не пошкодувати

Ця новина розповідає про популярність сала як універсального продукту, який вживають у багатьох країнах світу, але особливо цінують в Україні. Сало стало символом української кухні, частиною культурної спадщини та об’єднує….

Як правильно відмовитися від солодкого та не нашкодити здоров’ю

У новині йдеться про шкідливі наслідки вживання великої кількості цукру для здоров’я. Відомо, що цукор може спричинити різкі коливання рівня цукру в крові, що призводить до розвитку різних захворювань, таких….

Гранат: користь, секрети кухонь світу і лайфхаки очищення

Гранатові дерева походять із регіону Передньої Азії, де вони ростуть в теплому, сухому кліматі з багатою кількістю сонячного світла. Сьогодні гранати вирощують у багатьох країнах, таких як Іспанія, Туреччина, Ізраїль,….